Over ons

Over ons transportbedrijf in Rotterdam

ARM Transport B.V. in Rotterdam is inmiddels een gevestigde naam in de regio Rotterdam en ver daarbuiten geworden. Wij hebben dit in de ruim 10 jaar van ons bestaan bereikt door het leveren van een optimale dienstverlening. Wij verzorgen al uw transporten en beschikken hiervoor over de juiste expertise. Elk vervoer hetzij van een vertrouwelijk document per koerier of een grote bulkzending van vele tonnen is bij ons in vertrouwde handen.

Logo A.R.M. Transport

Altijd via de kortste en snelste weg

Wij beschikken over eigentijds materieel. Ons wagenpark is voorzien van alle benodigde hulpmiddelen zoals een geavanceerd navigatiesysteem. Hierdoor kunnen wij alle transporten en zendingen altijd via de kortste en snelste weg vervoeren. Punctualiteit is van groot belang voor u als opdrachtgever en dat realiseren wij ons terdege. Wij hebben ook veel respect voor het milieu. Daarom hebben al onze wagens een lage emissie. Elk voertuig voldoet aan de 5 of 6 Euro norm.

Betrouwbare en punctuele koeriers

Als u kiest voor een koerier dan verwacht u ook dat de zending op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd. Wij staan bekend om onze punctualiteit. Dat is wat u van een ervaren en professioneel ingericht bedrijf mag verwachten.

Vraag een gratis offerte aan

Volg uw zending

Via het Internet kan de ontvanger volgen waar de zending zich bevindt zodat deze een inschatting kan maken wanneer de koerier de zending komt afleveren. Onze chauffeurs zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, verantwoordelijkheidsbesef en discretie. Hierdoor zijn alle zendingen die wij vervoeren in goede handen.

Uw zending binnen een uur opgehaald!

In een regio van 100 kilometer rondom Rotterdam halen wij uw zending binnen een uur op. Onvoorziene omstandigheden daargelaten. Voor elk vervoer van uw zending kunt u vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week contact met ons opnemen. Wij nemen uw opdracht dan direct in behandeling en ondernemen actie.

Concurrerende tarieven

Doordat wij ons bedrijf efficiënt hebben ingericht en daardoor niet te maken hebben met hoge overhead kosten betaalt u bij ons nooit de hoofdprijs. Wij hanteren concurrerende prijzen zonder daarbij afbreuk te doen aan de perfecte kwaliteit en service die wij nastreven. Uw goederen zijn altijd verzekerd tegen calamiteiten en beschadigingen van het moment van vertrek bij u op locatie tot en met de aankomst bij de ontvanger.

Onze chauffeurs

Graag bewijzen wij u dat ons motto “afspraak is afspraak” is. Kiest u voor kwaliteit en service? Dan kunnen wij u verder surfen besparen. U heeft ons tenslotte al gevonden.

Transport in Nederland en Europa

De chauffeurs die het transport van objecten verzorgen in Nederland en Europa zijn goed bekend met het wegennet. Hierbij geholpen door een navigatiesysteem. Bulktransporten verzorgen wij in Nederland en voor koeriersdiensten kunt u ons inschakelen voor bezorging van de artikelen in heel Europa. Welke goederen u ook laat transporteren u kunt altijd vertrouwen op een zorgvuldige behandeling van de artikelen.

Transport in Nederland maar ook in heel Europa

Neem contact op

ARM TRANSPORT B.V.
Uw handel- en transportmaatschappij